Salut!

Buletinul mă identifică ca fiind Mark-Christopher Lukács, din Oradea, ediţia din ’95. Sunt un tip direct, care nu suportă superficialitatea şi preluarea, acceptarea unei idei doar de dragul de a fi în pas cu lumea. Îmi plac oamenii cu argumente, viziune și vervă.

În fiecare zi când mă trezesc am în minte gândul de a inspira cel puţin o persoană să facă ceva pentru viaţa ei, indiferent că e vorba de ceva complex sau în aparenţă banal, dacă e vorba de chestiuni personale sau profesionale. Am constatat că de multe ori un om nu are nevoie de nimic altceva decât de un gram de încurajare, să simtă că nu e singur. Un astfel de om poate realiza lucruri extraordinare și mai mult decât atât: poate deveni EXTRAORDINAR.

Cred în valoarea educativă a poveştilor personale, în discuțiile cu sens, în creativitate, acțiune și perseverență şi în necesitatea păstrării și exprimării unicității fiecărui individ.

Îmi place să dezvolt proiecte noi, să visez și apoi să mă trag tot eu cu picioarele pe pământ.

În timpul meu liber îmi place să citesc, să meditez, să călătoresc, să fac drumeții și să experimentez lucruri noi, să ies din zona mea de confort.

Găsește-ți vocea. Asumă-ți acea voce. Fii liderul propriei călătorii!

 

Succes în tot ceea ce faci,

Mark. 

 

P.S. Dacă consideri că te pot ajuta cu ceva sau pur si simplu vrei să intri în contact cu mine, scrie-mi pe facebook. Pentru chestiuni mai formale, trimite-mi un mail la contact@marklukacs.ro. Mi-ar face plăcere să-mi lași și comentarii la materialele pe care le postez, dar lasă hate speach-ul la “ușa” acestui site, suntem și așa bomardați din toate părțile cu c#caturi.