ALLAN1
Învață de la cei mai buni: Allan Pease sau „Mr. Body Language”
14 octombrie 2015
12187807_423899951145176_8993442219761697236_n
Pentru toți tinerii care își permit să viseze.
16 noiembrie 2015

De ce n-ai stat în banca ta? M-am plictisit să mă uit la cum se plictisesc alții, atât de simplu.

În ultimii 5 ani am făcut voluntariat în diverse medii, de la Consiliul Elevilor până la cluburi de caritate. În acest timp, m-am confruntat cu multe probleme ce ţin de percepţia profesorilor despre activităţile de voluntariat şi, în general, despre iniţiativele elevilor. Lipsa unei susţineri şi consilieri din partea acestora a îngreunat punerea în aplicare a mai multor idei, fapt care m-a făcut să realizez că e necesară o schimbare la nivelul percepţiei generale cu privire la rolul şcolii şi al profesorilor în formarea indivizilor pentru viaţa de zi cu zi. Acest aspect a fost piatra de temelie în formarea viziunii Asociației Good Life Performers. Această organizație își propune să dezvolte comunitatea prin atenția acordată tinerilor.

 

Cum? Prin educație nonformală și divertisment de calitate, prin promovarea performanței și difersității, și nu în ultimul rând, prin implicarea tinerilor în viața comunității. Prin cartea  pe care urmează să o public în 7 noiembrie chiar asta îmi propun.

Primii pași au fost deja făcuți, dar călătoria abia acum începe.

12194299_1065490123483384_1937481537_o

NU STA în BANCA TA – carnețelul tânărului motivat este primul meu proiect editorial. E o carte pentru tineri si pentru toți cei care au fost odată tineri. Îți pune mintea la contribuție. Te provoacă. Te face să îți pui întrebări și să îți găsești propriile răspunsuri. E un carnețel care trebuie să fie zilnic la tine pentru a scrie în el. E un mesaj mobilizator formulat într-un limbaj accesibil, venit din partea unui tânăr de 20 de ani pentru alți tineri sau mai puțini tineri. Promovează viziunea în care eu cred. E impropriu să spunem că e o carte motivațională. Motivația nu o poți băga cu lingurița în oameni. E o carte prin care încerc să inspir, iar prin invitația de a scrie propriile gânduri și idei în carte pe care o fac cititorului, creez un context prin care acesta își poate găsi propriile motivații. Care sunt acolo, în interiorul fiecăruia.

12190177_1065492083483188_953865447_o

Am conceput această carte punându-mi mereu întrebările: Ce mi-aș fi dorit să citesc eu în liceu? Ce m-ar fi motivat și mai mult să nu mă las bătut, să merg mai departe, să-mi caut drumul în viață? Cum mi-aș fi dorit să arate carnețelul meu de notițe?

E cartea pe care mi-aș fi dorit să o găsesc eu în librării atunci când eram în liceu și căutam provocări noi. Sper să nu fiu singurul cu această idee.


De ce să rezerv un exemplar CHIAR ACUM?

Primul tiraj al cărții va fi unul limitat, dedicat celor care precomandă cartea și celor care vor participa la lansarea ei. Toți aceștia vor primi și un bonus personalizat pe lângă carte.

Dacă îți dorești un exemplar, mă poți anunța prin completarea acestui typeform, sau cel ma bine, vino la lansare. :)
REZERV cartea

Donez întregul profit obținut din vânzarea cărții Asociației Good Life Performers pentru dezvoltarea de programe educative pentru tineri. Astfel, cumpărând cartea, susții tinerii și faci o donație. Aaaa și desigur, poți dărui cartea unui tânăr căruia i-ar prinde bine.

 

Lansare în cadrul Good Life Performers Academy la Oradea Shopping City

12193265_899373796816986_1379056057_o
Lansarea va avea loc în data de 7 noiembrie la Oradea Shopping City în cadrul primei părți a evenimentului Good Life Performers Academy, un eveniment marca Asociația Good Life Performers dedicat educatiei nonformale și tinerilor, unde se vor întâlni tineri dornici să se dezvolte cu traineri de excepție, dar și cu reprezentați de companii, dornici să învestească în noua generație.

Mai multe despre eveniment aici.

Ne vedem pe 7 noiembrie la Oradea Shopping City!

Succes în tot ceea ce faci (tânărul care te așteaptă cu drag la eveniment), 
Mark. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>