În această secțiune vei găsi recomandări de lectură și recenzii ale unor cărți care mi-au captat atenția dintr-un motiv sau altul: idei-cheie, citate reprezentative, opinii personale și lecții învățate. 

 

De ce #BookMark?

Pentru că viața e mult prea scurtă pentru a citi cărți proaste. Deseori căutăm cărțile-cheie dintr-un anumit domeniu și le găsim foarte greu, poate chiar după ce am citit deja 5-6 cărți pe care le-am pus apoi în categoria “de umplutură”. În astfel de cazuri, mulți ajungem la concluzia că nu merită să citești cărți și nu înțelegem că de fapt problema nu e cu cartea, ci cu noi, pentru că nu reușim să identificăm cărțile potrivite pentru ceea ce NOI dorim să obținem prin ele (o stare anume, pregătire la un anumit nivel, tehnici concrete pe care să le poți aplica într-un anumit context sau domeniu etc.). 

Am învățat că recomandările de lectură venite din partea unor persoane în care ai încredere pot fi de mare folos, așa că, am ales să-ți împărtășesc din experiențele mele de lectură. Desigur, îți recomand să citești și tu aceste cărți, dar știm amândoi că nu este mereu posibil, așa că sper că aceste recomandări și recenzii o să-ți fie cu adevărat de folos! 

 

Devino și tu #BookMarker: recomandă cărțile care ți-au plăcut!

M-aș bucura să-mi scrii și tu despre experiențele tale de lectură: ideile, citatele care ți-au rămas întipărite în minte și lecțiile cu care ai rămas. Dacă n-ai timp de scris, fă măcar recomandarea, mulți îți vor fi recunoscători. 

 

Cum?

Postează o poză pe Facebook/Instagram cu cartea pe care o citești sau pe care ai citit-o și te-a impresionat și folosește hashtag-ul #BookMark și #BookMarker ca să aflăm cât mai mulți în care carte merită să punem următorul semn de carte.

 

Tu în care carte vei pune următorul semn de carte?